The-Union-WH

The Union
Vägen till ett djupare möte med dig själv och andra

Åsa Sandberg

“Det är svårt att sätta ord på upplevelsen och de känslor jag lämnade Björnbacka med i går eftermiddag när vi checkade ut. Att på 48 timmar känna så mycket kärlek och samhörighet till människor jag aldrig tidigare mött är en nästan overklig men fantastisk känsla. Att upptäcka och fördjupa sin egen kärlek till sig själv, för att på en djupare nivå kunna relatera till andra är en både ljuvlig och viktig investering som jag kan rekommendera alla att göra.

Jag menar verkligen att möta människor i autencitet, inte med en massa lager och fasader som vi så ofta håller på med. Utan utifrån hjärtat, och vad du faktiskt vill och önskar. Ser fram emot fortsättningen och att skapa ännu mer kärleksfulla och autentiska möten, i min fulla livskraft.”

Åsa Sandberg

//Manager “Too good to go” and Board member of TEDxStockholm

The-Union-WH

The Union
Vägen till ett djupare möte med dig själv och andra

Att våga vara sig själv och sårbar kan vara utmanande. Denna helgretreat är för dig som är nyfiken och redo att öppna upp för att utforska hur medvetenhet och fördjupad intimitet i relation till dig själv och andra kan expandera ditt liv.

Premiären av The Union hölls nyligen av Johan Ekenberg här på Björnbacka. Nedan hittar du en video där Johan förklarar essensen av denna retreat. De kommande två hålls av Sanna Sanita, läs mer om henne under ”Boka”-knappen nedan.

Forskning visar att när du är i djupare kontakt med din sårbarhet skapas naturligt empatiska och kärleksfulla relationer med din omgivning. För att du fritt ska kunna känna och ta emot djup kärlek behöver du först upptäcka och fördjupa kärleken inom dig själv.

Denna kurs är lämpad både för par i relation och singlar. Alla övningar är frivilliga.

Kommande retreater

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us.“ ~ Marianne Williamson

7 680 kr (exkl. moms)

Susanna Beatrice

sanna-sanita-1-square

Albin M.

”I have been to two workshops with Sanna. If I could take out my heart from my chest and leave it in her hands, I would. That’s the degree of trust I feel to this fantastic teacher. She honours nothing but the highest potential in you, in me, in herself and all of us. If her approach make you feel curious, attracted, nervous or scared - go seek her out right now.”

The Union

Under helgen får du genom praktiska övningar möjlighet att komma i kontakt med den gränslösa styrka, tillit och kärlek som finns inne i oss alla. Du kommer att utforska vad som skapar njutning och glädje inom dig och vad som begränsar och separerar dig från värdefulla möten. Vi kommer att träna på gränssättning och naturlig integritet så att du kan vara mer äkta i dina relationer. Att uppleva detta tillsammans med andra skapar en varm känsla av mening och gemenskap.

Retreaten innehåller:

Praktiska övningar individuellt och i grupp för att lära dig mer om gränssättning, lyhördhet och förmågan att uttrycka dina behov

Banbrytande metoder för att förstå innebörden av djupare närvaro och intimitet

Vägledda andningstekniker och meditationer i både stillhet och i rörelse

Tekniker för att bli medveten om fysiska, emotionella och mentala spänningar samt metoder för att få dem att upphöra

Individuella reflektionstillfällen

Välsmakande och näringsrika biodynamiska veganska måltider

Du får:

Tillit till att leda dig själv och göra de förändringar du önskar uppleva i din vardag

En starkare autenticitet

Öppna upp bortom prestationskrav – lär dig att njuta och bli en ”bättre” älskare!

Tillgång till konkreta verktyg och förhållningssätt för att känna mer lust och intimitet i ditt liv

Förståelse för vad du önskar mer av i dina relationer och kraft att stå upp för det

En utvecklad förmåga att möta människor på riktigt, bortom filter och fasader

Vila och bli inspirerad av Björnbackas sagolikt vackra miljö både inom- och utomhus

Packlista:

  • Lediga och bekväma kläder att röra dig i
  • Träning-/yogakläder
  • Flera ombyten då flera av övningarna innebär fysisk aktivitet
  • Inneskor
  • Skrivblock/bok och penna
  • Icke-doftande deodorant

Dag 1

15:00-16:00 Ankomst, få tillgång till sovrum och landa på Björnbacka
16:00-18:00 Introduktion och presentation
18:00-19:00 Middag
19:30-22:00 Kvällspass

Dag 2

7:30 Morgonmeditation
9:00-10:00 Frukost
10:30-13:00 Förmiddagspass
13:00-14:30 Lunch med promenad
14:30-18:00 Eftermiddagspass
18:00-19:00 Middag
19:30-22:00 Kvällspass

Dag 3

7:30 Morgonmeditation
9:00-10:00 Frukost
10:30-13:00 Förmiddagspass
13:00-14:00 Lunch
14:00-15:30 Delning (sharing)
15:30 Fika och avslut

Om kursledaren för The Union

Susanna Beatrice

Sanna är rankad top#1 som transformativ ledare i Skandinavien. Hennes sätt att nå fram via tonalitet, frekvens och resonans motiverar till förändring, rörelse och transformation. Hon lämnar avtryck på djupet och leder dig tryggt in på vägen till beständig förändring och större medvetenhet.

Susanna Beatrice

Sanna är rankad top#1 som transformativ ledare i Skandinavien. Hennes sätt att nå fram via tonalitet, frekvens och resonans motiverar till förändring, rörelse och transformation. Hon lämnar avtryck på djupet och leder dig tryggt in på vägen till beständig förändring och större medvetenhet.

Testimonial

Liv

”Much gratitude for stumbling upon such an inspiring and authentic being. You have inspired me so much on my sexual awakening path. You are magik sister! Love & sparkles ”

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig.

28+ gäster

40+ yoga shala

12 sovrum

12 badrum

2 Fullt utrustat kök

Tvättmaskin torktumlare

Kaffebryggare

Parkering inkluderad

Vegansk mat

All mat ingår

Wifi

Projektor & Bio

TV

Mataffär 5 min.

Bekvämligheter i sovrum

Väsentligheter i badrum

Boende

Gården består av ett huvudhus (med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt romantiskt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum), en studio (för t. ex. konferens, bio, yoga och dans), två lyxiga studios i ett parhus, en skrivarstuga (med två dubbelsängar) samt flera härliga möblerade terrasser med fin utsikt.

I det nya centret finns fullskaligt kök, matsal, duschar, toaletter, avslappningsytor, fyra dubbelrum samt en avskild lägenhet. Det nya spa-området innefattar en stor bastu för 20 personer, pool, jacuzzi och uteduschar. Privat parkering finns för ca 30 bilar.

The Space

Den övre våningen i centret är 210 kvm och tjänar som kurssal åt Inner Journeys. Den väl tilltagna studion med stora glaspartier ger dig en panoramautsikt över åkrar och skog. En 80 kvm öppen terrass på plan 2 har många användningsområden som t.ex. att uppleva solnedgången över de stora öppna fälten. The Space är utrustat med den senaste tekniken för såväl digitala och hybridmöten. Ett kompromisslöst ljudsystem är installerat för att få en optimal ljudupplevelse.

Kontakta oss

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3