Program och retreats för ledningsgrupper
Utrymme att växa och vitalisera er tillsammans som ledningsgrupp

Samla kraft som ledningsgrupp
Led tillsammans med helheten i fokus

Många ledningsgrupper vi möter brottas med att få ett grepp om helheten i verksamheten, och att tillsammans kunna navigera i ett snabbt föränderligt och komplext landskap. Förmågan att tillsammans möta dagens och morgondagens utmaningar, och kunna leda verksamheten med en gemensamt röst, är avgörande för framgång. Detta ställer krav på medlemmarnas självkännedom och ansvarstagande, likväl som gruppens förutsättningar och förmåga att agera som ett sammansvetsat team.

I våra program och retreats ges ledningsgrupper ett vitaliserande utrymme att få en gemensam förståelse för uppdraget och mål, uppgradera sina arbetssätt och bygga tillitsfulla, motståndskraftiga relationer. Så rustas gruppen till att ta ett gemensamt ansvar för helheten och leda vägen in i framtiden.

Om kursledare

Gabriella-grussell-inner-journeys-org-leadership-lab

Gabriella Grusell

Gabriella Grusell arbetar som psykolog med relationer och organisationer. Hon har 20 års erfarenhet av utvecklingsarbete i organisationer; inom utveckling av ledarskap, team och organisationskultur, risk- och krishantering, konflikthantering etc. Gabriella utgår från en bred teoretisk bas av exempelvis neuropsykologi, motivationsteori, och vuxenutveckling och omsätter dessa på ett konkret och inspirerande sätt i syfte att stödja utvecklingen av individer, relationer och organisationer.

  • Leg. psykolog. Uppsala Universitet
  • Tidigare ordförande i Sveriges arbets- och organisationspsykologer
  • Certifierad/utbildad i bl.a. Immunity to change, The Leadership Circle, TeamPro, Encounter Centered Couples Therapy
Staffan Åkerblom Leadership Labs Inner Journeys

Staffan Åkerblom

Staffan Åkerblom har 25 års erfarenhet av ledarskap- och organisationsutveckling. Han har designat och varit ledare för hundratals utvecklingsprogram på Executive Education på Handelshögskolan i Stockholm, och även varit chef på koncernnivå för ledarskapsutvecklingen i SEB (inklusive rektor och programledare för Wallenberginstitutet) och Telia Company. Han brinner för vuxenutveckling och att hjälpa andra uppnå sin potential.

  • Ek.Lic, Handelshögskolan i Stockholm
  • Growth Edge Coach
  • Certifierad handledare bl.a. i The Human Element, Radical Collaboration, Kärnkvaliteter, Klart Ledarskap och The Leadership Circle

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig.

28+ gäster

40+ yoga shala

12 sovrum

12 badrum

2 Fullt utrustat kök

Tvättmaskin torktumlare

Kaffebryggare

Parkering inkluderad

Vegansk mat

All mat ingår

Wifi

Projektor & Bio

TV

Mataffär 5 min.

Bekvämligheter i sovrum

Väsentligheter i badrum

Boende

Gården består av ett huvudhus (med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt romantiskt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum), en studio (för t. ex. konferens, bio, yoga och dans), två lyxiga studios i ett parhus, en skrivarstuga (med två dubbelsängar) samt flera härliga möblerade terrasser med fin utsikt.

I det nya centret finns fullskaligt kök, matsal, duschar, toaletter, avslappningsytor, fyra dubbelrum samt en avskild lägenhet. Det nya spa-området innefattar en stor bastu för 20 personer, pool, jacuzzi och uteduschar. Privat parkering finns för ca 30 bilar.

The Space

Den övre våningen i centret är 210 kvm och tjänar som kurssal åt Inner Journeys. Den väl tilltagna studion med stora glaspartier ger dig en panoramautsikt över åkrar och skog. En 80 kvm öppen terrass på plan 2 har många användningsområden som t.ex. att uppleva solnedgången över de stora öppna fälten. The Space är utrustat med den senaste tekniken för såväl digitala och hybridmöten. Ett kompromisslöst ljudsystem är installerat för att få en optimal ljudupplevelse.

Kontakta oss