Den Inre Klassikern
Din mest meningsfulla utmaning

Din mest meningsfulla utmaning

Den inre klassikern innehåller fyra kurser som spänner över olika aspekter av utveckling, visdom och förkroppsligande kunskap som tillsammans skapar ett holistisk självledarskap, en förbättrad inre navigation samt ett emotionellt såväl som fysiskt välmående. Detta är den första utmaningen i sitt slag som verkligen skapar förutsättningar till ett omfattande skifte i ditt liv genom att du genomför ALLA de fyra olika “Inner Journeys”-upplevelserna under ett och samma år.

The Inner Classic Logos w4-ver02-220117_A - Colors-D

Den inre klassikern får dig att:

skapa en mer meningsfull relation med dig själv och din omgivning

leva i din fulla potential

bli mer av dig själv

komma i kontakt med ditt syfte i livet och agera därifrån.

Den inre klassikern innehåller fyra kurser:

The Leap

The Silence

The Union

The Ice and Breath

The Leap

The Leap är en kursprocess utöver det vanliga – Den börjar med fyra dagar på och kring de natursköna markerna vid Björnbacka där du får möta ett team av Sveriges mest erfarna processledare som efter decennier av utforskande designat denna kurs i avancerad självkännedom. Kursen övergår i en 8 veckor lång online integration som visat sig central för en bestående och hållbar förändring. Dessutom ingår möjligheten att vara en del av ett meningsfullt sammanhang i form av ett livslångt inträde i The Leap Tribe.

The Silence

The Silence är en tyst fyradagars-retreat som kombinerar fundament från den välkända och beprövade Vipassana-traditionen med det senaste inom Mindfulness, neurofysiologi, stressfysiologi och beteendeforskningen. Den är skapad för att stabilisera dig och öka din förmåga att kunna bibehålla balansen även när livet utmanar.

The Union

Att våga vara sig själv och sårbar kan vara utmanande. Denna helgretreat är för dig som är nyfiken och redo att öppna upp för att utforska hur medvetenhet och fördjupad intimitet i relation till dig själv och andra kan expandera ditt liv.

The Ice and Breath

På denna helgkurs får du lära dig enkla och extremt effektiva verktyg från Wim Hof-metoden i kombination med de mest progressiva andningsteknikerna från olika Breathwork-discipliner, sammanställda av kursledaren Daniel Mueller-Gonzalez. Dessa har testats vetenskapligt och visat sig förbättra det mentala, fysiska och emotionella välmåendet samt ge dig ökad resiliens och ett starkare immunförsvar.

31 200 kr (exkl. moms)

31 200 kr (exkl. moms)

Enstaka kurser totalt 43’300:- (34’640 exkl moms) Du kan påbörja denna årslånga resa när som helst och med vilken kurs du vill.

Om den inre klassikerns kursledare

Samtliga ledare är handplockade och rekommenderade via Björnbackas kvalitetsråd.

  • Rosario Rojas har tränat såväl individer som grupper genom transformativa upplevelser sedan 2003.

Rosario Rojas

The Leap och The Silence kursledare

  •  
    Sanna Sanita är bland de mest erkända transformativa ledarna i Skandinavien.

Sanna Sanita

The Union kursledare

  • Johan Ekenberg har arbetat med individ-, grupp- och organisationsutveckling på över 140 arbetsplatser i landet.

Johan Ekenberg

The Union kursledare

  • Daniel Mueller-Gonzalez är certifierad Wim Hof Method Instructor Lv. 2

Daniel Mueller-Gonzalez

The Ice and the Breath kursledare

Testimonial

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Kontakta oss